Udruga hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika

Europska unija

“Zajedno do fondova EU”

9. prosinca 2022.

Održane 3. i 4. građanska akcija kroz projekt “LAMPSI- podrška lokalnoj zajednici”

Kroz protekla dva tjedna održane su 3. i 4. građanska akcija kroz projektnu aktivnost pod nazivom “S.O.S. – Javi se meni!”. Ove građanske akcije su organizirane s ciljem i ishodom podizanja razine kvalitete života lokalne zajednice i s ciljem doprinosa potrebama u lokalnoj zajednici, te kao pomoć redovnim službama koje iste vrše. Osmišljene akcije kroz projekt provode se s temom potrebnom u zadanom trenutku.

25. studenog 2022. održana je 3. građanska akcija kroz koju su članovi naše Udruge, volonteri i sudionici projekta zasukali rukave te krenuli u raskrčivanje i čišćenje područja oko sv. Tri križa. Mjesto koje se nalazi na brdu, s kojeg je predivan pogled na grad, no zbog izostanka održavanja je dosta zaraslo i zagađeno je smećem. Vrijedne ruke sudionika ove akcije su uz dosta napora i odličnu atmosferu vrlo brzo uljepšali to područje. Građanska akcija je održana u suradnji s pogonom Grada Pakraca koji je ujedno i partner.

4. građanska akcija održana je 07. prosinca 2022. na Kalvariji i dijelu njene šume te stepenica. Isto tako, članovi naše Udruge, volonteri i sudionici projekta su popravili odvojene ograde kod stepenica, same stepenice, počistili put i dio šumice u blizini.

Back to top